Ketik sini akan bantu Blog ini

Seyogia

☼ ◙ ☼ ◙ ☼ ◙ Resah lebih kepada situs yang menemukan nilai diri Penyair iDANRADZi... ianya sekadar isu sisi bagi memeriah situs utama yang telah lama berkembang... terselit pelbagai makna yang nyata & tersembunyi. ☼ ◙ ☼ ◙ ☼ ◙... Resah lebih kepada situs yang menemukan nilai diri Penyair iDANRADZi

Jumaat, 1 Mac 2013

Parking Murah di LCCT, KLIA

Mencari parking yang murah di LCCT?

AK pasti ramai yang melancong ke luar negara sempena cuti sekolah yang agak panjang ini. Destinasi yang menjadi pilihan yang terdekat sudah pasti Medan, Jakarta, Bali, Bandung, Singapura, Australia, Korea Selatan, Vietnam dan Hong Kong.

Kalau melancong sudah pasti pergi paling kurang pun 3 atau 4 hari. So mesti anda terfikir manalah nak parking kenderaan. Sudah pasti parking di LCCT khususnya agak mahal.

AK ingin kongsikan satu tempat parking yang murah di kawasan LCCT. Bayaran yang dikenakan sebanyak RM16.00 sehari dan RM1 untuk satu jam.
Tempat parking murah ini terletak di bersebelahan Tune Hotel. Cuma setelah parking anda terpaksa berjalan lebih kurang dalam 15 minit- 20 minit ke balai pelepasan.


  Jadi baru ni , AK ke Jakarta dan Bandung dalam 4 hari dan bayaran yang dikenakan hanya RM64.00. Murah bukan? 
 

1 ulasan:

  1. Gelenggang KLIA Transit House menyediakan Penginapan & Parking Transit pada harga yang berpatutan. Harga Transit Parking hanyalah RM20.00 sehari termasuk hantar/ambik di Airport. T&C Apply.

    Kalau rumah jauh sangat boleh la bermalam di Homestay kami dulu esok kami hantar. Buat masa sekarang parking terhad 10 biji kereta dan boleh booking online. Sila layari www.gelenggang.com untuk keterangan lanjut atau whats apps kami 012 303 6203.

    BalasPadam